söndag 30 december 2012

Hejdå 2012! Hej 2013!Så här skrev jag förra nyåret: 

2012 ska/vill jag...
  • Gå ut skolan och försöka hitta ett jobb. 
Jag gick ju ut skolan, men något riktigt jobb blev det aldrig. Var på vippen att skaffa ett, men började ju med modevetenskap istället!
  • Flytta tillbaka till Kallhäll på riktigt och gråta massor över alla fina jag lämnar bakom mig i Göteborg. 
 Ja, det här gjorde jag absolut. Kommer ihåg när jag sa hejdå till Anna, som var den första att lämna Göteborg. Det var inte lätt. Och när jag tog farväl av Linn och Lisa vid spårvagnarna, vänder mig om, börjar gå och tårarna börjar trilla. Men mitt i allt detta var det väldigt skönt att komma hem och få ett enda hem, slippa långa tågresor och börja bygga ett liv i Stockholm där jag vill bo i framtiden.
  • Försöka få klart lägenheten ihop med Andreas. Jag längtar så mycket efter att typ bara inreda balkongen!
Ja att få klart lägenheten är ju bara drömmar har jag insett. Men balkongen är inredd, köket är ommålat och vi har möbler! Under året som kommer ska badrummet göras om vilket kommer bli, som Danny sjunger: a-a-a-amazing!
  • Försöka spara ihop pengar till att åka till Tokyo ett längre tag.
Någon resa till Tokyo blev det tyvärr inte. Faktum är att jag inte åkte någonstans det här fattiga året. Men jag känner mig sjukt nöjd med att börja 2013 i New York!
  • Börja på yoga på riktigt. Fast det får bli när jag har ordentliga rötter i Kallhäll. 
Jag har inte börjar på yoga, men jag har införskaffat en yogamatta och gjort en hel del yoga under året.
  • Känna efter vart jag egentligen vill ta vägen, med jobb, boende och livet. 
Jag kan nästan önska att jag inte hade behövt fundera så mycket över detta, för är det något jag har funderat över så är det vad jag ska göra. Så pass mycket att jag knappt orkar längre. 
 
 
Hejdå 2012! Hej 2013!
På något vis känns det som att jag inte har gjort så mycket i år, men det har jag ju. Jag fyllde 25, tog examen som butikskommunikatör, lämnade Göteborg, kom hem, började plugga här, började jobba på ett nytt ställe. Det som har saknats mest i mitt liv har definitivt varit att resa, det är otroligt viktigt för mig att få längta till något. Jag hoppas på mer resor under 2013.
 
Jag tror att det här året kommer bli väldigt spännande. Dels ska jag sluta plugga (igen) och försöka hitta en plats någonstans, något att jobba med. Jag och Andreas har pratat om att spara så vi kan flytta till Kungsholmen, leva lite mer hälsosamt och resa runt i Japan. Vi får väl se hur det går med allt det där. Hur som helst tror jag att jag kommer bli förvånad nästa nyår när jag tänker tillbaka på allt som hänt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar