fredag 8 juni 2012

examenstiderDet är verkligen lågtryck på bloggen just nu. Hur som helst är jag klar med mitt examensarbete och har hållit i examensutställning hela dagen. Jag känner mig konstant full för jag är så trött och förvirrad. Jag har tappat all tidsuppfattning och har börjat käka mackor till middag precis som Lisa som jag bor hos just nu.

Däremot är jag så himla glad för att det är lördag imorgon. Då så kommer min familj och Andreas hit till Göteborg för att titta på min utställningsmonter. Sedan ska vi ta färjan över till Eriksberg och äta lunch på den mysiga restaurangen vid vattnet där. Och sedan ska jag bara hänga med dem och äta middag med mamma på kvällen och absolut inte fundera på skola något mer alls.

Skolan är ju då slut för min del nu. Jag och mina klasskompisar säger den här meningen högt hela tiden, men jag har verkligen inte förstått det. Man säger ju så ofta att man inte har hunnit förstå olika saker men den här gången är det verkligen sant. Kan inte fatta att jag inte ska plugga mer butikskommunikation, att jag inte har ett enda ämne eller en enda tenta kvar. Jag kan inte fatta att jag snart inte kommer träffa mina fina fina klass mer och jag kan inte fatta att jag ska lämna Göteborg och alla mina vänner. Nästa vecka är vi lediga och ska bara festa fram till examen på fredag. Nästa vecka kommer bli ett enda stort gråtkalas, det kan jag lova.

2 kommentarer:

  1. Grattis till examen! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Elina :) kul att du bloggar igen också :)

      Radera