lördag 24 mars 2012

sunbeams

Idag träffade jag först Frida som jag ska hyra min lägenhet i gbg av. Frida visade sig vara en trevlig prick, som hängde med sitt jobb på vintagemässan så vi hade en del gemensamma intressen vilket var kul!

Sedan strosade jag lite på stan. Kändisspottade Ebba von Sydow utanför COS och senare Maria Montazami på Åhléns.

Sedan besökte jag mood, den nya gallerian vid Norrlandsgatan som ska spela på sinnena. Tyckte väldigt mycket om miljön faktiskt, med små detaljer som de fina rören på bilden och vackra blomsterarrangemang. De hade hyrt in ett brudpar som satt och diskuterade på en bänk inne i gallerian, två "långa mannen" och det hela kändes väldigt nytänkande och roligt. Utbudet var mest dyrare märken så man kanske inte kommer gå dit varje dag, men nu kan nog PUB och NK känna sig lite stressade för de har fått en stark konkurrent.

 Sedan åkte jag hem till teknik-dreas som suttit inne och nördat i vår klädkammare hela dagen. Där bygger han någon teknisk lösning i linneskåpet jag inte förstår mig på, men han är i alla fall helt uppslukad av det.

Vi tog take away sushi och satte oss på klipporna vid vattnet. Jag fotade min mat som bloggare gör och sedan åt vi i solskenet.

Ps- Tycker extra mycket om den här låten just nu:
The Concretes- Sunbeams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar