tisdag 24 januari 2012

Så gammal jag är

I April fyller jag 25. Det är ju rätt gammalt för att vara jag. Kom att tänka på allt tekniskt som hänt sedan man var liten:

- Den första hemsidan jag gick in på var med pappa och det var med Pettsson. Sedan började jag hänga mycket på hund- och kattringen av någon anledning.
- I min familj fick man sitta vid datorn högst en timme för att det var så dyrt och när någon ville ringa var man tvungen att koppla ifrån.
- Jag fick ta datorkörkort på lågstadiet och lära mig hur man sparade på diskett. Var mycket nervös inför detta då jag hade hört att det gick fel för en tjej och hela datorn hade börjat ryka.
- Hamsterdance var typ det knasigaste jag sett på internet, youtube fanns inte.
- Jag hade en bok där jag skrev ner alla webbadresser jag ville besöka igen. Adresserna var flera rader långa och bestod mest av tecken.
- Hittade jag en fin bild så fick jag ibland skriva ut den, det blev randigt men jag hade i alla fall bilden kvar.
- Jag och mina kompisar gick in på aftonbladet.se och chattade med folk vi inte kände, och låtsades att vi var någon helt annan än vi var. Hette Sofie och var 18 år och bodde i Uppsala. Så himla spännande!
- Massor av år senare, 2004, startade facebook och när jag först hörde talas om det trodde jag det var ett nytt snyggast.se med massor av bilder på ansikten.


2 kommentarer:

  1. fråga- fanns fb verkligen redan 2004?

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag googlade det och det stod 2004, låter iofs väldigt tidigt :P

      Radera