lördag 7 januari 2012

the circle of life*

Sitter här hemma och känner mig lite smått vemodig, men har det lite mysigt samtidigt. Imorgon bär det av igen, tillbaka till Göteborg. Det har börjat bli rutin det här att slitas upp precis när man börjat känna sig som hemma. Det känns alltid som jobbigast så här precis innan, när man väl är där och det har gått någon dag så rullar det ju på som vanligt.

Men nu är det lite extra knepigt, för att jag vet att den här våren kommer gå snabbare än en blinkning och sedan är jag här i Kallhäll igen, nyexaminerad som en student och ska söka jobb. Dessutom ska jag hinna fylla 25 i vår. Hjärnan kokar liksom över av allt som ska hända. Det känns som att jag måste prestera så himla mycket under de kommande månaderna och det orkar jag inte riktigt, det är ju så skönt att bara vara hemma och träffa sin familj och sina vänner. Krypa ner under täcket, vara ledig och glömma allt om tentor, slutprojekt och eventuella arbetslösheter.

Idag var jag förresten och såg Lejonkungen i 3d på bio. Jag och ungefär alla barnfamiljer i Stockholm. Mycket mysigt var det, och praktiskt med 3d-glajjorna så ingen såg när ögonen tårades när Simbas pappa trillar ner från klippan!

______________________________
*Finast var idag när Joel berättade att när han var liten spelade han in the cirkle of life på kasettband från radion, och sjöng med: "the kirkle of life". För han hade sett titeln i en musikvideo på teve så han visste ju att det var så den hette.

2 kommentarer:

  1. gudars vad skönt med någon mer som har lite småångest över de kommande månaderna... :) Men tycker ändå du ska bli frisk nu och palla dig ner till Göteborg, så vi kan panika ihop :D

    SvaraRadera
  2. Åh vilken bra kommentar, alltid lika skönt att veta att man inte är den enda som nojar :) ja jag ska snabba på och bli frisk nu, vill ju inte missa att höra om allt ni gjort under jullovet :)

    SvaraRadera