måndag 11 juli 2011

Packningsdrömmen

När jag var 19 åkte jag till New York och pluggade engelska där under hösten. Efter det så är det en sak som har förföljt mig, nämligen en dröm. Genast när jag kom hem till Sverige igen så började jag drömma en dröm om att jag packar och packar i panik. Jag har ett helt hem som ska få plats i en pytteliten resväska, och jag måste ha med mig allt, för sedan reser vi och är sakerna inte nerpackade får jag aldrig se dem igen.

I natt var det dags igen. Jag hade bott i ett land och så var det dags att flytta hem igen. En enda resväska hade jag att packa i, och i den började jag ösa ner böcker från en hel bokhylla. När resväskan var nästan full och jag insåg att jag inte ens hade börjat packa ner garderoben än så fick jag panik och började packa i massor av svarta sopsäckar. Jag insåg då att jag skulle få betala massor av pengar för extra bagage och övervikt på flygplatsen och drabbades av panik.

Den här drömmen alltså, vad betyder den?

1 kommentar:

  1. Igår drömde jag också om en massa packning, men mesta dels handlade om att få plats med alla saker i svarta sopsäckar.

    Jag tror att vårt undermedvetna vill tala om något för oss.
    Flyr vi från något?
    Eller försöker vi lägga det gamla som innerst inne gnager oss?

    SvaraRadera