tisdag 23 augusti 2011

Way out West


Kom på att jag helt har glömt att visa bilderna från Way Out West!

 Vi såg i alla fall Hives. De var kaxiga som vanligt. Jag gillade deras scendekor!

 Det här är från när Prince spelade Purple Rain. Massor av lila konfetti. Prince var förresten jättebra, det kändes som att han tyckte att det var grymt kul att vara där.

Det var oftast vackert väder så man fick bära runt på sin jacka i armvecket hela dagen. Mellan konserterna degade vi på gräsmattorna i slottis (klart slottsskogen ska ha ett äkta stockholmskt smeknamn!). 

 Jag gillade den här tjejens läderskor. Förövrigt kan jag berätta att 90% av alla tjejer bar korta jeansshorts med hög midja.

 Fina Annika Norlin. Ville grina lite när hon spelade Allt som är ditt. Hon kändes lite trumpen för dagen, har sett henne förr och då var hon inte alls så.

 Det var så sjukt sjukt mycket folk. Det var så mycket folk att man knappt kunde ta sig fram på festivalområdet under vissa tider. Galet! Men trevligt att alla kändes så snälla och stod och dansade i varje hörn.

Kanye West. Han drog på allt vad han hade med autotune, gnällde att vi inte skulle tro på det tidningarna skrev och hade femton balettdansöser på scen.

...Ja och såg vi Robyn, Noah and the Whale, Fleet Foxes och massor av annat också förstås. Men det blev det inte så bra bilder på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar