söndag 21 augusti 2011

Har hänt så mycket sedan sist

- Andreas har köpt en lägenhet. Jippe kay yey för nu slipper jag ringa som när man var liten "Heeej. Vad gör duuu? Ska vi va idag?" Jag ska nämligen få bo i den! I alla fall, så är det är en tvåa, på Rondellen.

- Imorgon åker jag till Göteborg. Den här veckan har jag varit ledig, men jag har ingen aning om var den lediga tiden har tagit vägen. Så nu blir det ett hastigt blogginlägg precis innan jag ska gå och sova. (Om ni undrar vart jag har hållit hus ikväll så var jag hos Simons tjej Carro och spelade kort.)

- Om tre veckor kommer jag tillbaka. I skolan som kommer ska vi plugga mode och ledarskap. Det kommer bli superkul tror jag! Däremot är jag väldigt stressad över praktiken, den börjar när jag är tillbaka i Stockholm och jag inte har hittat en praktikplats än. Hjälp!

-Åh, och om ni undrar så har jag köpt en kappa. När jag har på mig den så känns det lite som att jag ska rida ut på rävjakt. Så här ser den ut:

Från H&M. Älskar deras höstkollektion som känns väldigt sent femtiotal/tidigt sextiotal.2 kommentarer:

  1. Gud va kul med lägenheten! Jag börjar också skolan nu, upprop på onsdag, min kurs littertur skulle få en männsiska som druckit 20liter red bull att somna, hhaha! Kram

    SvaraRadera
  2. haha åh stackare! men vad spännande med skolan! vad är det egentligen du ska plugga? :)

    SvaraRadera