söndag 23 mars 2014

lördagskväll på debaser

Igår kväll var vi ett gäng som var och såg Simons nya obsession Det stora monstret på Debaser medis. Ett mysigt och flummigt göteborgskt band med Kent-ambitioner.

Andreas ser smått hänförd ut och Simon sportar sitt nya fräsiga skägg. Simon kom även med följande förbluffande lokalpatriotiska fakta: de killar som klär sig bäst i Stockholm är de som bor i Vasastan. Hans källa? Vasastans lokaltidning så klart.

De kanske inte syns så tydligt på bilden, men vi hittade även tre gullisar på debban. Andreas barndomsvän Erik och Emmy med en vän.

Sedan klev huvudakten på: Vit Päls. Tyckte det lät som en blandning av Jonathan Richman och bob hund. Jag gillade mest låten Livet är underbart som handlade om ett break up: "Och jag tänker mig er två i Götgatsbacken. Han har en liten mössa men en stor mustasch. Jag knäcker din Ipad hipsterfuck!" Kändes liksom passande då hela Debaser är det största hipstermeckat du kan finna i Stockholm.

Och bland unga män med solskärm och tangorabatt och unga kvinnor med svart page och vintageklänning så hade vi en riktigt mysig och trevlig kväll. Finfin lördag med finfint sällskap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar