tisdag 21 april 2015

Nya tavlor!

Hej bloggiloggen! Nu är jag tillbaka. Ni som har läst mitt senaste inlägg om min onda visdomstand har inte missat mycket för nu har jag ont igen, fast i visdomstanden på höger sida. Håhå jaja livet alltså. Tur att det går över, för det gör det bevisligen. Allt ont går över. 

Tänkte att jag skulle visa våra nya tavlor (samt min födelsedagsbukett som jag fick av mina syskon, mycket tjusig!). Tavlorna kom i alla fall upp efter en massa velande, dels ville jag ett tag ha ett rogivande träd men hittade aldrig ett som såg ut som jag tänkt mig och dels ville jag ha coola modebilder av Helmut Newton. Men tillsist fick det bli dessa bilder tagna av Dan Isaac Wallin från Nordic Design Collective, polaroider som misshandlats under framkallningen.  

Tycker så mycket om mjukheten i bilderna, att de inte har någon tydlig början och slut (som tex grafiska bilder) så att man lämnar åt fantasin att bestämma vad de föreställer. Tycker också det känns bra att bilderna är så pass rogivande, jag tror mycket på att man mår bra av att ha ett varmt mjukt och välkomnande hem. Därför har jag aldrig fastnat för stilren inredning, det funkar i alla fall inte för en HSP-person som jag, även om det kan vara supersnyggt hos andra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar